06 30041006   -  06 40857454

Schuur of garage laten bouwen

Het plaatsen van een nieuwe schuur of garage is een project op zich. Of dat dit nu om een houten of om stenen ontwerp gaat, vakmanschap is vereist zodat u na oplevering nog jarenlang kunt genieten van uw woning uitbreiding. 
 
Kiest u voor B.B. Timmerwerken en de Man Timmerwerken, dan komt u niet voor verrassingen te staan. Van te voren bespreken we uw ideeën en zetten we dit om in een concreet plan en offerte. We spreken een opleverdatum af en zorgen ervoor dat alles netjes volgens afspraak wordt opgeleverd, zodat u daarna optimaal kunt genieten van uw nieuwe schuur of garage.

Heb ik een vergunning nodig voor het laten bouwen van een garage of schuur?

Vaak krijgen we de vraag of er een vergunning nodig is. Dit hangt af van de grootte en specificaties van het ontwerp, maar vaak is dit wel noodzakelijk. Indien u meer wilt weten over vergunningen verwijzen wij u graag door naar www.omgevingsloket.nl of naar uw eigen gemeente, waar u zelf kunt nagaan of een vergunning verplicht is bij het plaatsen van een garage of schuur.

Kosten voor bouwen garage of schuur opvragen?

Een schuur of garage laten bouwen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en u een passende offerte te doen. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u meer weten over onze diensten?

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Opmerkingen:

Unieke badkamer.

Oosterhout

Zie hier een unieke badkamer.

Uitbreiding Garage.

Raamsdonskveer

Heeft u te weinig ruimte in u garage/schuur kijk dan is in de foto reportage voor een perfecte op...

Het plaatsen van een kozijn

Raamsdonksveer

Ook voor het plaatsen van een kozijn in een stalen gevel bent u bij ons aan het juiste adres. ...